Rijvaardigheid verhogen

Jij hebt je rijbewijs maar rijd jij nog wel zoals het zou moeten? Mensen hebben commentaar op jouw rijgedrag. Jij voelt je niet meer zeker in het verkeer. Jij hebt een ongeluk gehad en durft nu niet meer te rijden zoals voorheen. Jij vindt autorijden fantastisch en wil nog beter en veiliger leren autorijden. En zo zijn er tal van voorbeelden te noemen waarom een rijvaardigheidstraining een hele waardevolle toevoeging kan zijn.

Met mijn ervaringen en kennis op het gebied van rijvaardigheid, verkeer en psychologie kan ik jou naar een hoger level brengen. Het enige wat jij nodig hebt is de wil om te leren en de kunde om te veranderen. Want vaak begint een training met het afleren van zelf aangeleerd gedrag om je vervolgens nieuwe vaardigheden eigen te maken. Wil jij veiliger en bewuster het verkeer in? Meld je dan aan voor een rijvaardigheidstraining.

Rijstijlanalyse

Ben jij benieuwd hoe het er voorstaat met jouw rijvaardigheid? Dan is een rijstijlanalyse iets voor jou. Ik ga aan de hand van vooraf vastgestelde punten jouw rijstijl beoordelen. Hieruit volgt een advies wat als nulpunt dient voor de training. Vanuit dit advies gaan wij de training starten. Ik ga jou laten inzien en laten ervaren hoe bepaalde punten beter kunnen en het nut daarvan. Het doel van de training is om jou veiliger en dus beter te laten rijden. Zonder dat dit ten kosten gaat van jouw rijplezier.

  • Rijstijlanalyse

  • Bewustwording

  • Beter leren autorijden

Rijvaardigheidstraining

Ik ben als instructeur verbonden aan het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Hier kan iedereen met een rijbewijs diversen rijtrainingen volgen. Super leerzaam en echt een aanrader om regelmatig een training te volgen. Je kan trainingen volgen op verschillende niveau’s. Klik hier voor meer informatie.