Rijvaardigheid verhogen

Jij hebt je rijbewijs maar rijd jij nog wel zoals het zou moeten? Mensen hebben commentaar op jouw rijgedrag. Jij voelt je niet meer zeker in het verkeer. Jij hebt een ongeluk gehad en durft nu niet meer te rijden zoals voorheen. Jij vindt autorijden fantastisch en wil nog beter en veiliger leren autorijden. En zo zijn er tal van voorbeelden te noemen waarom een rijvaardigheidstraining een hele waardevolle toevoeging kan zijn.

Met mijn ervaringen en kennis op het gebied van rijvaardigheid, verkeer en psychologie kan ik jou naar een hoger level brengen. Het enige wat jij nodig hebt is de wil om te leren en de kunde om te veranderen. Want vaak begint een training met het afleren van zelf aangeleerd gedrag om je vervolgens nieuwe vaardigheden eigen te maken. Wil jij veiliger en bewuster het verkeer in? Meld je dan aan voor een rijvaardigheidstraining.

Rijvaardigheidstraining

Ik ben als instructeur verbonden aan het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Hier kan iedereen met een rijbewijs diversen rijtrainingen volgen. Super leerzaam en echt een aanrader om regelmatig een training te volgen. Je kan trainingen volgen op verschillende niveau’s. Klik hier voor meer informatie.