Corona

Corona raakt ons allemaal en wij zullen er mee moeten leren leven. Sommige dingen kunnen echt niet meer. Andere gewoontes zullen wij moeten aanpassen. Dit geldt ook voor ons als rijschool. Wij zijn een zogenaamd contactberoep waarbij 1,5 meter afstand houden onmogelijk is tijdens de uitvoering van ons vak.

Er zijn vele geleerden, 17 miljoen virologen met een mening en ons eigen gezonde verstand. Al deze meningen en kennis hebben wij uitgebreid bestudeerd en afgewogen. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat wij onder strikte voorwaarden aan het werk kunnen. De volgende voorwaarden zijn voor ons leidend om rijles te geven. Bij twijfel hebben wij het recht om een rijles niet te starten of af te breken. Gebruik allemaal je gezonde verstand en wees eerlijk over de gezondheid van jou en van je omgeving.

Voor aanvang van iedere rijles ontsmetten wij de bestuurderskant en interieur met reinigingsalcohol. Van jou verwachten wij dat jij je aan de volgende richtlijnen houdt:

  1. Kom niet naar de rijles wanneer jij de afgelopen 24 uur corona gerelateerde klachten hebt gehad of in contact bent geweest met iemand met deze klachten.
  2. Kom niet naar de rijles als jij de afgelopen 14 dagen contact hebt gehad met iemand waar nu het coronavirus is vastgesteld.
  3. Bij binnenkomst ontsmet jij eerst je handen met de aanwezige handgel.
  4. Het dragen van een mondkapje door instructeur en cursist is verplicht


Afmelden voor de rijles in verband met punt 1 en 2 is kosteloos