Ben jij als professional opzoek naar een docent, rijvaardigheidstrainer of een specialistisch rijinstructeur? Dan zit je hier goed. Ik ben inzetbaar als freelancer voor tijdelijke en eenmalige opdrachten. Waar kan je mij voor inzetten?

Docent
Je kan mij inzetten als docent voor scholingen en bijscholingen binnen de WRM categorie B. Ik heb drie door het IBKI erkende bijscholingen geschreven. Te weten RVV, Faalangstinstructeur en Omgaan met voorrangsvoertuigen. Heb jij een andere bijscholing die je wilt laten uitvoeren door mij als docent dan kan je mij daar ook voor inhuren.

Trainer
Ik ben inzetbaar als rijvaardigheidstrainer. Met een ruime ervaring op het gebied van slipcursussen, rijvaardigheidstrainingen, hoge snelheidstrainingen en openbare wegtrainingen train ik professionals en particulieren naar een hoger niveau. Speerpunten bij de trainingen zijn verkeersveiligheid, voertuigdynamica, taal van de weg en zuinig rijden. Ik ben ook bevoegd Rijinstructeur OGS+.

Specialistisch rijinstructeur
In de voorbije jaren heb ik mij gespecialiseerd op meerdere vlakken binnen de rijinstructie. Ik geef voornamelijk rijles aan leerlingen met angst-, leer- en ontwikkelingsproblematiek. Dit vraagt om een specifieke aanpak die per leerling verschilt. Loop je vast met een leerling en ben je opzoek naar handvatten en tips specifiek voor een bepaalde leerling? Nodig mij dan eens uit. Ik help jou en je leerling graag op weg.