Aanmelden

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Brams Rijschool. Voordat jij op de aanmeldknop drukt is het goed om de laatste informatie nog even goed te lezen.

Theoriecursus

Als jij je wilt aanmelden voor de klassikale theoriecursus dan kan je hiervoor het formulier gebruiken op de pagina van de theoriecursus. Je krijgt na het aanmelden binnen enkele dagen bericht.

Intakegesprek

Na het aanmelden voor een rijopleiding op maat of voor rijangstbegeleiding volgt er eerst een intakegesprek. Ik ben erg benieuwd naar jouw verwachtingen en hoe ik jou het beste kan helpen. Het intakegesprek zal telefonisch plaatsvinden. Als jij het fijn vindt kunnen wij ook bij jouw thuis of bij mijn rijschool afspreken.

De financiën

De betalingen en tarieven probeer ik zo eenvoudig mogelijk te houden. Ik reken per uur €60,- inclusief btw. De rijlessen duren normaal gesproken 90 minuten en kosten dus vanzelfsprekend €90,- per les. Voor de rijangstbegeleiding reken ik hetzelfde tarief. De duur van een sessie is afhankelijk van de hulpvraag. Dit varieert van 60 tot 120 minuten. Voor het volledige overzicht van de tarieven voor de rijopleiding klik hier.

Ik stuur maandelijks een factuur. Hier staan de gereden lessen van die maand op en de eventuele correcties van de maand daarvoor.

Wachtlijst

Voor nieuwe rijbewijskandidaten heb ik een wachtlijst van enkele maanden. Wil je een indicatie? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 0657735410. Voor de rijangstbegeleiding heb ik geen wachtlijst. Deze afspraken zijn normaliter binnen enkele weken te plannen.

Klik op de knop aanmelden om doorgestuurd te worden naar het aanmeldsysteem.

Aanmelden