Theorie

Naast je praktijkopleiding heb je ook theorie nodig. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. De één vindt een boek prettig om uit te leren en de ander kiest voor een volledige online theorie-opleiding. Het is ook mogelijk om van mij individueel theorieles te krijgen.

Online

Als je het fijn vindt om lekker achter je computer te leren heb je twee opties:

Een volledige theorieopleiding van iTheorie. Hoofdstuk voor hoofdstuk loop je de theorie door. Na ieder hoofdstuk moet je een afsluitende toets doen om verder te gaan met het volgende hoofdstuk. Heb je alle hoofdstukken gehad dan heb je nog 50 oefenexamens om je voor te bereiden op het CBR. Een opleiding van iTheorie kost €65,-.

Je kan er ook voor kiezen om een tegoedkaart aan te schaffen. Deze kost €19,-. Hiermee heb je de mogelijkheid om 10 uur lang oefenexamens te maken.

Boek

Leer je liever vanuit een boek? Dat kan.

Je kan een theorieboek kopen voor €39,-. Je krijgt bij het theorieboek dan ook een tegoedkaart zoals bij de onlinemogelijkheden staat beschreven.

Individueel

Vind jij het lastig om zelf de theorie te leren of is het helemaal onmogelijk voor jou om teksten te lezen en te begrijpen? Dan kan je kiezen voor de individuele theoriebegeleiding. Afhankelijk van je hulpvraag nemen we het hele theorieboek door of alleen de onderdelen die jij erg moeilijk vindt. Een individuele theoriebegeleiding is mogelijk vanaf €35,- per uur.