Rijles

/Rijles
Rijles2018-12-31T16:02:38+02:00
  • Verkeersbord

De lessen

Bij aanvang van je rijopleiding kun je kiezen van welke instructeur je les wilt krijgen. Dit wordt jouw vaste rijinstructeur voor je gehele rijopleiding. Om voldoende oefentijd te hebben duurt een rijles 90 minuten. Mocht het door persoonlijke omstandigheden niet lukken om je 90 minuten te focussen dan zullen we in overleg de lengte van de rijlessen aanpassen.

De rijlessen worden gegeven van maandag tot en met zaterdag. De rijlessen plan je zelf in met de app op je telefoon. Je kan meerdere weken vooruit plannen. Erg handig als je alleen een bepaalde dag kan lessen.

Tijdens de rijopleiding leer je zelfstandig en veilig deel te nemen aan het verkeer. Wij doen dit aan de hand van een praktijkwerkboek. De hoofdstukken in dit boek corresponderen met je digitale leskaart. Je hebt via een app op je telefoon altijd toegang tot je leskaart waar je je vorderingen kan volgen. Zo weet je wat de volgende les behandeld gaat worden en welke hoofdstukken uit het praktijkwerkboek je ter voorbereiding daarvoor moet lezen.