Rijangst

/Rijangst
Rijangst2019-03-07T21:07:57+01:00

Rijangst
Naast rijinstructeur ben ik ook angstcoach. Mijn ervaring als rijinstructeur en vaardigheden in het coachen vormen de juiste combinatie om jou van je rijangst af te helpen. Rijangst kan ontstaan zijn uit een vervelende ervaring. Bijvoorbeeld door een ongeval of bijna-ongeval. Soms weet je niet waar je angst vandaan komt maar is het er wel. Samen zullen we door middel van praktische coachsessies opzoek gaan naar waar je angst vandaag komt om vervolgens deze angst de baas te worden.

Is jouw wens om weer te kunnen autorijden zonder angst? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alles over mijn werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven voor de coachsessies. Worden niet al je vragen beantwoord op deze pagina? Neem dan gerust contact met mij op.

Bram

Waarmee kan ik je helpen?
Rijangst en verkeersangst is er op vele gebieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Angst op snelwegen
  • Angst op bruggen
  • Angst in tunnels
  • Angst voor specifieke weggedeeltes
  • Algehele angst om te gaan autorijden

Waarmee kan ik je niet helpen?
Ik ben angstcoach en rijinstructeur. Ik ben geen psycholoog. Soms ligt de oorzaak van je probleem te ver van mijn werkgebied af waardoor ik je niet in mijn eentje kan helpen. Extra hulp van een therapeut of psycholoog kan daarbij uitkomst bieden.

Ben je al onder behandeling van een therapeut of psycholoog? Overleg dan eerst of mijn hulp je behandelplan niet in de weg zit. We kunnen in overleg een plan maken die aansluit op jouw andere therapieën.

Werkwijze
Voordat wij een coachtraject starten maken wij een afspraak voor een intake. Tijdens de intake maken wij kennis met elkaar, bespreken wij jouw hulpvraag en aansluitend daarop maak ik een coachplan. Voor de intake betaal je €85,- alles inclusief.

Als je na de intake het gevoel hebt dat ik je verder kan helpen dan gaan we aan de slag met jouw coachplan. Voorafgaand aan een coachsessie bespreken wij het doel van deze sessie en hoe wij deze willen gaan bereiken. Gedurende de sessie kunnen we als dat nodig is onze doelen bijstellen om een optimaal resultaat te behalen. Een coachsessie duurt twee en een halfuur en daar betaal je €225,- voor. Dit is inclusief reistijd, voorbereidingstijd en tijd voor verslaglegging. Na het behalen van jouw doelen of bij het afsluiten van jouw coachtraject ontvang je een verslag. In dit verslag staat beschreven wat wij in de coachsessies hebben gedaan: Waar je tegenaan bent gelopen, wat je successen waren en hoe je deze behaald hebt. Dit verslag kan je gebruiken als naslagwerk of als je een terugval hebt kan je het verslag als houvast gebruiken.