Prijzen

/Prijzen
Prijzen2019-06-11T11:49:51+02:00

Praktijk

Rijles 90 minuten  €73,-
Praktijkboek  €15,-
Tussentijdse toets  €185,-
Praktijkexamen  €230,-
Toeslag faalangstexamen  €65,-
Gezondheidsverklaring (via CBR)  €33,80
Rijtest  €75,-
Rijles Amsterdam  €85,-

Theorie

Tegoedkaart 10 uur oefenexamens  €19,-
Theorieboek met oefenexamens  €39,-
Online theoriecursus van iTheorie  €65,-
Theorie-examen (via CBR)
 €33,-
Individueel theorie-examen  €87,45

Omdat het onmogelijk is om van tevoren te bepalen hoeveel lessen je precies nodig hebt hebben wij geen uitgebreide lespakketten. Uiteraard kunnen wij wel een inschatting maken hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Dit kan gedurende de rijopleiding aangepast worden als blijkt dat je heel veel talent voor een bepaald onderdeel hebt of juist wat meer tijd nodig hebt. Het examen plannen we altijd in overleg.

Wij beginnen de rijopleiding met het startpakket met daarin een theorieboek, een praktijkboek welke aansluit op het theorieboek en 5 rijlessen van 90 minuten. Voor dit startpakket rekenen wij €380,-. Als je alle lessen uit dit pakket hebt gebruikt zullen wij per maand de gereden lessen en afgenomen diensten factureren volgens bovenstaande prijslijst.

Proefles

Nieuwsgierig geworden? Plan dan een proefles in. Tijdens deze proefles kan je kennismaken met ons en onze manier van lesgeven. Na afloop bepaal je zelf of je verder wilt gaan lessen. De proefles is gratis en geheel vrijblijvend. Tot snel!

Aanmelden

Ben je er uit? Weet jij zeker dat je met een van ons de komende maanden wil leren autorijden? Leuk! Vul het aanmeldformulier in en dan neemt Bram binnen 48 uur contact met je op.